• Fördelar: Återfuktning på djupet

  • Var? Ansikte, hals och dekolletage

  • Produkt? Teosyal Redensity 1

KONTAKTA OSS

Skinboosters

En behandling med skinboosters förbättrar hudens elasticitet, struktur och ger huden en vacker lyster. En kur av skinboosters bygger gradvis upp huden som återfuktar på djupet.

Åldrad, torr och glåmig hy

Ålder, stress, hormoniell obalans (efter förlossning, klimakteriet…) liksom sol, tobak och ohälsosam livsstil är faktorer som involverar åldrande av huden. Med tiden blir rynkor synliga och huden får ojämna förändringar och känns trött och glåmig. Alla dessa förändringar skapar mörka partier i ansiktet och huden förlorar sin lyster och blir torr, tunn och känslig. En av de huvudsakliga orsakerna till detta är att hyaluronsyran minskar.

Hyaluronsyra är en viktig hudkomponent. Den är som en svamp som suger åt sig vatten och håller huden återfuktad och hälsosam. Tack vare Teosyal Redensity I (skinbooster) som innehåller hyaluronsyra är det möjligt att återupprätta balansen i huden genom att återfukta och näringsge på djupet inifrån. Det är en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet och fyllighet i huden.

Om Teosyal skinbooster

Teosyal Redensity I har en unik patenterad formula som är skapad för att återfukta huden inifrån. Redensity I är en hyaluronsyra-baserad hudförstärkare som motverkar åldrande medan den upprätthåller hudens lyster och densitet. Den förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst inifrån. Redensity I microinjiceras med ca 300 nålstick (i hela ansiktet förutom pannan). Ingredienserna från skinboostern sprider sig genom hudcellerna, ökar sin aktivitet och återfuktar dermis (läderhuden) utan att skapa volym. Den ger ny energi och förbättrar hudens struktur och fasthet. Det är rekommenderat att gå på tre behandlingar i tre veckor, därefter 1-2 behandlingar per år för bästa resultat.

Skinboosters kan också användas proaktivt, vilket gör dem till lämpliga skönhetsbehandlingar även för dem som ännu inte upplevt den åldrande hudens alla konsekvenser.

Vad innehåller Teosyal Redensity I?

  • Hyaluronsyra
  • Dermo-restructing Complex: 8 aminosyror
  • Lidocaine: bedövningsmedel

Världens första injektionspistol, U225

U225® “made in France”, skapad 1990, är för närvarande den mest sofistikerade injektionspistolen på marknaden. Den används vid skinboostersbehandlingar och underlättar samt förbättrar behandlingen för både patienten och injiceraren. En injektionspistol skjuter in nålen snabbt, vilket gör att själva sticket känns mindre. Det är lättare att precisera mängden skinbooster som sprutas in och därmed få ett jämnt lager av skinbooster i huden. Kvaliteten på de olika delarna av pistolen ger väldigt avancerad teknisk precision och säkerhet, vilket möjliggör kontroll av t.ex. smärta som kan uppstå vid injektionen. U225® är referenspistolen när det kommer till injektionspistoler och används av behandlare världen över.