Om oss

Välkommen till Laser & Estetik i Norrköping!
  • Bakgrund & Filosofi

Laser & Estetik kedjan grundades år 2005 och kliniken i Norrköping etablerades samma år. Norrköping kliniken har vuxit till att bli en av regionens största privata kliniker inom skönhetsvård och erbjuder idag ett brett sortiment. Laser & Estetik i Norrköping har ändrat sitt juridiska namn till Laser och skönhetskliniken i Norrköping år 2008. Vi erbjuder laserbehandlingar hudvårdsbehandlingar där utbildad personal tar emot kunder från när och fjärran.

Ambitionen är att alltid ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda kunder. Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra erfarna specialister lyssnar alltid på individuella önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning.

  • Trygghet

Klinikerna har full patientskadeförsäkring och vår personal är handplockad och specialutbildad inom yrket.

  • Miljöpolicy

Vi på Laser & Estetik tänker miljövänligt i vårt arbete och hanterar alltid leveranser och avfall enligt gällande miljöföreskrifter och rekommendationer.

  • Tillgänglighet

Våra kliniker är centralt belägna och lättillgängliga. Vårt mål är att finnas tillgängliga och uppfylla dina önskemål och ibland kan vi även erbjuda behandlingar på kvällstid och helger.